Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2007 13:15 - Един ден...
Автор: ravenwolf Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4572 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 02.10.2007 23:08


 Един ден аз се върнах от училище.Беше ужасен,тъмен,влажен и скучен ден.
Върнах се аз от немската и сядам пред телевизора.Щракам-щракам,полу-заспал и изведнъж чувам привличане,любов и секс в едно изречение.
 Все пак нещо интересно!
Хубавото бе,че това го чух на швабски.Разбрах,че това е "Galileo"-швабско предаване,което разкрива създаването на малките неща от живота и големите в самия него.С други думи-сега се беше спряло на тема "Кои атрибути в женското тяло,привличат мъжа на пръв поглед",но по принцип разясняваше къде и как се правят наденички,понички,бирички и т.н.
 Така де...
  ...по-скоро в женското лице,заюото наглягаха на него.Та...ъъъ...какво щях да кажа?
Аааа...да...
 Когато се загледаме в някоя жена,нашите очи попадат първо върху лицето.
Какво си мислехте дами,че първо ви оглеждаме з*дниците?Не.Е това може би е срещано при някоя част от нас-свинете,но не всички.
Лицето на една жена,според предаването и според научните изследвания и опити направени извън и в него за пред зрителите показва,че на първо място стои формата на челюстта,дълбоките очи,сочните устни и малкият нос(Анджелина Джоли)...
 Естествено това важи само за по-голямата част от мъжката паплач.
След това идва цветът на кожата,коѝто подсказва на животното в мъжа дали потомството му от съответната жена ще е здраво или болнаво като нея.На трето място идва и тялото.Всички знаем,какво гледат мъжете в тялото на една жена.
 Лично да ви кажа наистина е така.Незнам за другите но аз съм се заглеждал по представители от нежния пол,които имат красива усмивка,но за съжаление кръгло тяло...,колкото и да ми е неприятно да призная.


 Сега разчитам на дамите да споделят,какво харесва една жена в един мъж...?



 Този първи коментар ме окуражи и наи-вече подсети.Така че сега мога да си отговоря на собствения си въпрос...та...
 Гледах пак един научно-популярен фил по "Нешанал Джеографик" за развитието на човека.
Там споменаха,че жените в цикъл(?) или как там се казваше дето ставаха разгонени(не се обиждаите моля) харесват мъже с по-мъжествени черти...голяма логика де...имам предвид,че в този период от време жените харесват мъже с големи челюсти(Арнолд Шварценегер),тази кост която е на челото-челна кост да е по като на приматите,очите на мъжа да са свирепи и т.н.Да е по едър,оформен и така...
 Това е така,защото жената иска децата и да наследят възможно наи-здравият и силен ГЕН.
 Вече жените,които не са разгонени(не  се обиждаите моля)предпочитат мъже,с по детски вид а не толкова заплашителен и неубоздан.



Тагове:   ден,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nad - Какво харесва една жена ли ??
02.10.2007 22:07
Не мога да кажа какво е общоприето, понеже не се водя по него, но мога да кажа за себе си. Е, като общоприето май е да е напомпан, ама както и да е ...
Аз лично в един представител на противоположния пол гледааам ... ъъъъ .... к'во гледам ... да ... за лицето е повече от ясно. Очите ... очите са най-важни. Определено те ми привличат най-много вниманието. Не мога да кажа точно в кои други черти на лицето се заглеждам и какви харесвам, но като цяло харесвам по-миловидните лица, по-женствени, така да се изразя. Не няк'во мачовско, отвратително лице. Бляя ... не знам, това си е моя вкус.
А относно тялото(защото явно че така се дели - лице и тяло) ... определено НЕ харесвам тия напомпаните мъже !! Бляяя, направо са отвратителни. Абе не е наложително да има плочки, теракот, фаянс ... но пък не харесвам и пълничките момчета.
Аз се заглеждам в цялостната визия на едно момче, не точно определена част от него ... да не съм касапка, че да го деля на разни части и да ги оглеждам дали ми харесват или не ?! Да ... както и да е. Не бих казала, че примерно му оглеждам задните части или пък ъъъъ .... ъъъъ ... к'во друго ... или пък мускулите на ръцете и т.н., по-скоро гледам цялостното му излъчване =))
цитирай
2. majkata - Може ли да попитам по коя телевизия е Галилео,
04.10.2007 11:49
за да си го гледам и аз?
цитирай
3. romito - добре казано...
09.10.2007 16:11
хубав постинг...относно въпроса:да не е надут...ии да е чаровен..а чара идва от усмивката да напомня ...
Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ravenwolf
Категория: Лични дневници
Прочетен: 50540
Постинги: 10
Коментари: 22
Гласове: 73
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930